Schoonoord

Waar eens het oude bejaardenhuis stond, bevindt zich nu een prachtig eigentijds woonzorggebouw voor ouderen, ontworpen en gebouwd volgens de nieuwste inzichten. Op het terrein aan de Tromplaan staan drie luxe woonvilla’s met 50 ruime appartementen, drie huiskamers, een leercafé en een restaurant.
Schoonoord is het eerste gebouw in Baarn dat volledig gasloos is gebouwd. Tijdens de bouw is het plan aangepast om dit mogelijk te maken. Habion, Amaris, Slokker Bouwgroep en installatiebedrijf Scheer & Foppen speelden hiermee vervroegd in op de ambitie van het kabinet om gasloos te bouwen.

Unieke samenwerking
Amaris en Habion hebben deze woonzorglocatie gerealiseerd op basis van een vernieuwend woon- en zorgconcept in de ouderenzorg. Vanuit de visie dat wonen centraal staat en dat de zorg gericht is op zoveel mogelijk vrijheid en eigen regie, net zoals thuis. Dit betekent ruime appartementen en flexibele woonvormen geschikt voor ouderen met een beperkte maar ook een uitgebreide zorgvraag. En meer mogelijkheden voor mantelzorgers en familieleden om betrokken te blijven.

Op de kaart

Woning huren?

Habion
T. 030-220 47 04
info@habion.nl

Zorgaanbieder

Amaris Zorggroep
T. 085 021 40 40
www.amaris.nl

Schoonoord