Simarowa

In het prachtige Zeist aan de rand van het Centrum gelegen, ligt wooncomplex Simarowa. Een goede locatie voor wie comfortabel en veilig wil wonen en van natuur houdt.

Omgeving

Het complex ligt aan de Arnhemse Bovenweg. Vanaf hier zijn Zeist centrum, Utrecht en Amersfoort goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. De leunwoningen liggen dichtbij het park Hoog Beek en Royen. Via een overdekte corridor kunt u woonzorgcentrum De Amandelhof bereiken. U kunt gebruik maken van de voorzieningen die zorgorganisatie Charim hier biedt, zoals het restaurant.

Appartementen

Omgeven door groen, biedt dit complex 86 knusse 2- en 3-kamer appartementen verdeeld over 6 verdiepingen uitsluitend voor senioren aan. Het complex is gelegen en gekoppeld aan zorgcentrum De Amandelhof, echter woont u volledig zelfstandig. De 2 kamer (tussen)appartementen zijn ca. 42m2 en hebben een separate keuken, vanuit de slaapkamer toegang tot een balkon. De 3 kamer appartementen ca. 60m2 zijn gelegen op een hoek met een half open keuken en prachtige grote raampartijen. Vanuit de woonkamer toegang tot een balkon.

Op de kaart

Woning huren?

REBO Vastgoedmanagement
T. 088 – 220 16 20
E. zorgvastgoed@rebogroep.nl
https://www.rebovastgoedmanagement.nl

 

 

Reparatie- en storingsmeldingen

Jurriëns
T. 088 030 14 49
storingenhabion@jurriens.nl