Recent opgeleverd

De Componist – Apeldoorn

De Componist is een nieuw woongebouw waar ouderen zorgeloos een dagje ouder kunnen worden. U woont hier in een comfortabel zelfstandig appartement aan de Sluisoordlaan, midden in het nieuw te bouwen winkelhart Anklaar.

De appartementen zijn in juli 2018 opgeleverd. Er zijn 58 nieuwe twee- en driekamerappartementen met een woonoppervlakte van 56 t/m 70 m². De appartementen zijn bij de oplevering allemaal verhuurd.

Zorg op maat

Samen met u wordt een zorgpakket op maat gemaakt. Dat kan variëren van intensieve hulp tot slechts enkele uren per week. Ook als u nog geen zorgvraag heeft kunt u in De Componist terecht.
U stelt zelf uw zorgpakket samen. Atlant biedt verschillende diensten op het gebied van welzijn, zorg en dienstverlening en maakt graag met u afspraken op maat. En verandert uw zorgvraag? Dan past Atlant haar zorgverlening daar op aan.

Restaurant

Voor een gezellig kopje koffie of een warme maaltijd kunt u terecht in het restaurant in het gebouw Koningin Wilhelmina. Zowel bewoners als buurtbewoners maken hiervan graag gebruik. Eten bij Koningin Wilhelmina staat voor gezellig en gezond. U bent alleen of in gezelschap van harte welkom en dagelijks is er een gevarieerd en gezond keuzemenu. Geeft u gerust uw dieetwensen door; de koks zijn er bekend mee. En een glaasje wijn of een ander drankje bij de maaltijd? Ook dat kan in ons restaurant.

Activiteiten

Vrijwilligers organiseren in Koningin Wilhelmina diverse activiteiten voor bewoners en wijkbewoners; Bingo, handwerken, wandelen, zingen of bijvoorbeeld kaarten. Via het Infoscherm in het restaurant of de website www.OntmoetelkaarinApeldoorn.nl vindt u de activiteiten die voor (buurt)bewoners bij Koningin Wilhelmina georganiseerd worden.

Dagbesteding

Voor (zelfstandig wonende) ouderen wordt in Koningin Wilhelmina ook dagbesteding aangeboden. Dit kan een belangrijke aanvulling zijn op de ondersteuning van professionele hulpverleners en/of mantelzorgers. Bewoners vinden hiermee structuur, veiligheid en geborgenheid.

Speciaal voor Turkse ouderen zijn er bij Koningin Wilhelmina ochtenden/middagen waarin men in de eigen taal anderen kan ontmoeten. Ook is er aantal dagdelen een Dagbestedings-groep voor deze ouderen.

Op de kaart

 

Details

Detail regel 1
Detail regel 1-1

Detail regel 2
Detail regel 2-2