Huis Assendorp – Zwolle

Huis Assendorp Volop leven
De Zwolse wijk Assendorp staat bekend om haar gezellige en warme karakter. Jong en oud leven hier door elkaar. Op straat wordt vriendelijk gegroet, winkeliers maken graag een praatje en er zijn altijd genoeg vrijwilligers te vinden om leuke buurtactiviteiten te organiseren. Mensen kijken naar elkaar om. Deze unieke sfeer vormde de leidraad bij de verbouwing van De Molenhof, het voormalige verzorgingshuis dat al jaren midden in Assendorp ligt. In samenspraak met bewoners, omwonenden en ondernemers is een frisse maar tegelijkertijd vertrouwde omgeving gecreëerd die in alle opzichten recht doet aan dat speciale buurtgevoel.

Huis Assendorp biedt woonruimte voor ouderen van alle leeftijden. Er wonen ook enkele studenten. Deze mix van verschillende generaties zorgt voor een frisse en gezellige dynamiek. Bewoners ontmoeten elkaar, leren van elkaar en zorgen voor elkaar.

In Huis Assendorp kunt u de reuring opzoeken in een van de vele sfeervolle ontmoetingsruimtes. Met gemeenschappelijke woonkeukens, leuke zithoekjes en een prachtig atelier kunt u hier letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Of u bezoekt de fysiotherapeut, Beauty & So van Janneke Terwel of de kapsalon. Heeft u behoefte aan rust? Dan kiest u gewoon voor het comfort van uw eigen woning. Niets is verplicht. In Huis Assendorp bepaalt ú waar u zin in heeft.

Wonen in Huis Assendorp
Huis Assendorp is van alle gemakken voorzien. De woningen zijn compact, overzichtelijk en betaalbaar. Verder zijn er verschillende fraaie ruimtes voor gezamenlijk gebruik, zoals woonkeukens, een huiskamer, een leeshoek en een atelier. Op de begane grond zijn tevens diverse ondernemers aanwezig, die verschillende dagen van de week voor u klaar staan. En het aantal is nog groeiende.

Kijk op Huis Assendorp voor uw mogelijkheden

De zorgorganisatie is PGVZ. Contact via de website.

Op de kaart

 

Details

• betaalbare huurwoningen voor ouderen

• gezamenlijke ruimtes als atelier en woonkeuken

• zorg altijd dichtbij, ook als uw zorgvraag groeit