Renovatie

Renovatie De Amerrank

Onlangs kocht Habion De Amerrank van Amaris Zorggroep. Dit betekent dat Habion nu eigenaar is van De Amerrank. Het woon- en zorgcomplex de Amerrank is sinds half februari 2020 gesloten. Het appartementengebouw wordt op dit moment gerenoveerd.

De bewoners verblijven nu tijdelijk in De Amerhorst en verhuizen in januari 2021 terug naar De Amerrank. Planning is dat de renovatie van De Amerrank begin 2021 gereed is.

Interesse in een huurwoning bij De Amerrank? Zie hieronder meer informatie:

Per februari 2021 beschikbaar: prachtige, geheel gerenoveerde appartementen voor 55+ ers in de Amerrank. Ideaal gelegen aan de Zandbergenlaan vlakbij de gezellige winkelstraat “de Leusderweg”, aan de rand van het Leusderkwartier en het groenrijke gebied Nimmerdor. Het levendige centrum van Amersfoort is op 10 minuten afstand en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich direct voor het appartementencomplex.
De Amerrank is in 2020 volledig gerenoveerd. Alle appartementen voldoen aan de woonkeur-norm (rollator-geschikt) en het politie keurmerk veilig wonen. De keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd. De woning is voorzien van een nieuwe CV en HR ++ beglazing.
In totaal zijn er 35 2-kamer en 18 3-kamerappartementen beschikbaar, variërend in oppervlakte tussen de 58 en 72m2. Er zijn drie verschillende type appartementen in het complex met allen een eigen buitenruimte.

Meer informatie kunt u vinden op: https://www.woningneteemvallei.nl/ of neem contact op met Van der Linden via: 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl.