Recent opgeleverd

Renovatie De Amerrank

Habion heeft De Amerrank van Amaris zorggroep gekocht. Vervolgens is De Amerrank in 2020 volledig gerenoveerd. Na 10 maanden renoveren is De Amerrank in Amersfoort klaar. De woningen, algemene ruimtes en entrees hebben een behoorlijke upgrade gehad. Zo hebben alle woningen nieuwe keukens en badkamers gekregen, hebben ze nieuwe videofoons voor het openen van de voordeur en zijn de gevelkozijnen vervangen.
De woningen voldoen nu aan het keurmerk Woonkeur rollator geschikt en er is vanuit de brandmeldinstallatie een directe doormelding naar de regionale alarmcentrale. Ook hebben de woningen energielabel A. Op de begane grond is er een gezamenlijke berging voor scootmobielen en fietsen.

Bewoonster van De Amerrank: “Ik ben geboren in Amersfoort. Ik heb 30 jaar in Utrecht gewoond en ben weer thuis gekomen in mijn vertrouwde stad. Ik woon nu ruim 3 jaar in De Amerrank. De Amerrank is echt super mooi geworden. Ik heb een woning met heel veel licht op de begane grond. Echt fantastisch.”

De Amerrank heeft 53 zelfstandige woningen in de sociale huursector voor ouderen. Deze ouderen kunnen zelfstandig wonen, maar indien gewenst zijn de woningen ook geschikt om goede zorg te ontvangen. Aannemingsbedrijf Draisma uit Apeldoorn heeft deze renovatie gerealiseerd in opdracht van Habion.

Klik hier om het mooie fotoboek in te zien van voor, tijdens en na de renovatie.

Interesse in een huurwoning bij De Amerrank? Zie hieronder meer informatie:

Per februari 2021 beschikbaar: prachtige, geheel gerenoveerde appartementen voor 65+ ers in de Amerrank. Ideaal gelegen aan de Zandbergenlaan vlakbij de gezellige winkelstraat “de Leusderweg”, aan de rand van het Leusderkwartier en het groenrijke gebied Nimmerdor. Het levendige centrum van Amersfoort is op 10 minuten afstand en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich direct voor het appartementencomplex.
De Amerrank is in 2020 volledig gerenoveerd. Alle appartementen voldoen aan de woonkeur-norm (rollator-geschikt) en het politie keurmerk veilig wonen. De keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd. De woning is voorzien van een nieuwe CV en HR ++ beglazing.
In totaal zijn er 35 2-kamer en 18 3-kamerappartementen beschikbaar, variërend in oppervlakte tussen de 58 en 72m2. Er zijn drie verschillende type appartementen in het complex met allen een eigen buitenruimte.

Wilt u meer informatie over wonen in De Amerrank? Klik dan hier om naar de brochure te gaan. Ook kunt u een kijkje nemen op de website van Van der Linden: klik hier om naar de website te gaan of neem direct contact op met Van der Linden via: 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl.